Contact & Route

Maak nu een afspraak :

Peter Van Herck

Mobiel: +32 (0)475 767725
Mail: tantrapraktijk@telenet.be

Zondag en maandag gesloten.

Eliaertsstraat 25
Antwerpen – Borgerhout
O.N. 0731.422.263

 

Of stel een vraag via ons contactformulier :

Eliaertsstraat 25 - 2140 Borgerhout

Routebeschrijving

Met openbaar vervoer:
Vanuit Antwerpen Centraal neem je de uitgang dierentuin/Astridplein en met het gezicht naar het Astrid Park Plaza Hotel, sla je rechtsaf de Carnotstraat in.
Loop ongeveer 20 minuten door tot je rechts aan het einde van een zijstraat, het statige districtshuis van Borgerhout ziet. Dit is de Eliaertsstraat en hier is de Tantrapraktijk. Druk op de middelste bel.
Bereikbaar met tram 10 of 24; halte Drink


Met eigen vervoer:
Vanuit Brussel/ Gent of Nederland kom je op de Antwerpse ring en neem je afslag 3 -Borgerhout. Boven aan de afrit, volg je centrum. Na het oversteken van de binnensingel kom je op de Plantin en Moretuslei. Aan de 1e lichten ga je rechts en dat is de Montenstraat. Rij rechtdoor tot het T – punt aan het districtshuis van Borgerhout. Daar rechts en onmiddellijk terug links. Dit is de Eliaertsstraat en hier is de Tantrapraktijk. Druk op de middelste bel.


Komende vanuit de richting E34/E313 neem je afslag 17 Borgerhout. Aan de lichten rechts voorsorteren en rechtdoor de Turnhoutsebaan oprijden. Links aan de 4e lichten is de Eliaertsstraat, hier mag je echter niet in. Ga aan de volgende lichten linksaf de Kroonstraat in. Dan de derde straat links indraaien en doorrijden tot aan het einde (districtshuis van Borgerhout.) Nu links afdraaien, voor het districtshuis ga je rechts en dan direct terug links de Eliaertsstraat in. Hier is de Tantrapraktijk. Druk op de middelste bel.