Wat kan ik ervaren?

De Tantrapraktijk wil de mogelijkheid bieden, door middel van Tantrische rituelen en individuele massages, om de oude wijsheid over seksualiteit te integreren in ons leven.
In de Tantrapraktijk kan je zowel als man, als vrouw of als koppel de ervaringen ondergaan.

 

Voor Vrouwen

Tantra massage

is een sensueel – erotische massage waarbij je helemaal wordt verwend.

De Godin & haar Yoni power.

De Godin & haar Yoni power.

De Tantra massage zou je ook de liefdevolle Yoni massage kunnen noemen. Je begint met het ontvangen van een sensuele massage, gevolgd door een volledige lichaamsmassage. Daarna gebeurt de Yoni zalving en wordt ook je Yoni gemasseerd. De energie die hierbij vrijkomt wordt verdeeld en gebruikt om via je Yoni uit je hoofd te komen. Als dat zo voelt mag je zeker klaarkomen, maar niks moet. Als hoofd en hart verbonden zijn kan je de altijd in het hart wonende vreugde voelen.

Je mag mij aanraken als dit kan helpen je energie vrij te maken of beter te laten stromen. Soms echter leiden aanrakingen je af van jezelf. Volg je gevoel en voel je vrij.
De massage wordt afgesloten met nog even puur nagenieten, waarbij je toegedekt en in volledige stilte, ervaart wat de opgewekte energie met je geest en jezelf doet.

Vooraf verkennen we je grenzen en je wensen. Na de massage is er de mogelijkheid te douchen. Nadien nemen we een drankje en is er tijd om je ervaring(en) te delen, indien je dat wil.

Duur: 1 ½  uur
Gegeven door: Peter
Prijs: 100 euro

 

Tantrische Verwenning

of de lichtheid ervaren van het zijn.

Je 5 zintuigen vormen hier de poort naar de verwen hemel…

…gaat over het weer voelen van de tover in je leven!

…gaat over het weer voelen van de tover in je leven!

Via het horen, het zien, het voelen, ruiken en proeven wordt je de ontspanning in geleid. Na de tantra massage, volgt het bad ritueel. En nemen we tijd om te Zijn.
Dan gaan we verder met het maithoena ritueel. Door het aandachtige, liefdevolle en tedere van dit ritueel, kom je tot een hogere beleving van je seksualiteit. Je wordt opgeladen en vreugde vult het hart.

Hier worden alle principes van Tantra toegepast in een veilige setting. Als Godin heb jij steeds het laatste woord. Het gaat over wat jij voelt, nu en hier.

Duur: 2,5 uur
Gegeven door: Peter
Prijs: 220 euro

 

 “Tantra is the transformation of sex into love through awareness.”
Diana Richardson

 


 

Voor Mannen

Tantra massage

dit is de massage van de lingam.

Je begint met het ontvangen van een olie massage en dan wordt je geslachtsdeel gestimuleerd. De geile energie die hierbij vrijkomt wordt verdeeld en gebruikt om je hart en genitalia te verbinden.
De massage wordt afgesloten met de Big Draw of Grote Terugtrekking waarbij alle vrijgekomen energie gebruikt wordt om je Kundalini wakker te maken.

Nadien kan je nog even puur nagenieten, waarbij je toegedekt en in volledige stilte, ervaart wat de opgewekte energie met je geest doet. Daarna is er gelegenheid tot opfrissen en word je een verfrissing aangeboden.
Dit is een prachtige ervaring die je laat voelen dat er tussen jouw geilheid en dat wat Kundalini wordt genoemd, geen verschil is. Na het geest/lichaam orgasme ben je opgeladen en energiek, helder en scherp. Je bent zachter en meer in contact met de bron van liefde in jezelf.

Duur: 1,5 uur
Gegeven door: Peter
Prijs: 100 euro

Replica van ridder in vol ornaat. Privé collectie Peter

Replica van ridder in vol ornaat. Privé collectie Peter

Kunstige Lingam. Privé collectie Peter.

Kunstige Lingam. Privé collectie Peter.

Mindfull Masturberen

geef je lingam vleugels!

De man en zijn penis….bibliotheken kan je er mee vullen. Toch blijft de altijd aanwezige, vaak in de hand gehouden en soms blote lul een mysterieuze vriend. Met alle taboes en de sterke schaamte rond het mannelijke lid, gebruiken we als gemiddelde man een fractie van het energetische vermogen dat je geslachtsorgaan zou kunnen generen, als je niet al na korte tijd je energie had weggespoten.

Natuurlijk zijn we als puber getraind om te masturberen met onze oren; komt daar iemand? En dan zo snel mogelijk schieten, want er kan altijd iemand komen. Nu zijn we volwassen en mogen genieten van dit goddelijk geschenk dat we genot noemen.

Lingam is het Tantrische woord voor penis. De lingam wordt in Tantra vereerd als symbool van de God Shiva. Hij staat voor Zijn, aanwezigheid en de doordringende kracht van gerichte energie of aandacht. Als je die energie van je penis gaat richten op je hart voel je warmte, verbondenheid en liefde.

Bij deze sessie leer je zien wat jouw kern overtuigingen zijn als het gaat over je kleine vriend, je aftrekken of je seksualiteit. Door deze overtuigingen is het genieten niet langer een geschenk, maar een snelle met schuld beladen ontlading. Mindfull masturberen helpt deze overtuigingen te laten zijn en neutraliseert hun effect.
Samen gaan we op een andere manier, bewuster, aandachtiger en zonder schuld masturberen.
Als je geile energie stroomt, ga je die hitte verdelen in plaats van ze naar buiten te sturen. Dat maakt een groot verschil. Je laadt jezelf op in plaats van te ontladen. Je ervaart wat een totaal lichaamsorgasme kan zijn. Dan kan de lingam worden opgeladen met tover en zijn oude magische kracht terug krijgen.

Soms wil je toch eindigen met een orgasme en soms zal je lichaamsorgasme je helemaal bevredigen.
We sluiten de sessie af met seks magie. Je leert een witte, magische handeling die je gebruikt op het einde van de sessie of op het moment van zaadlozing.

Dit is een 1 op 1 sessie en dus geheel privé. Ideaal zijn 2 sessies, met wat eigen oefentijd ertussen. Daarna kan je zelf verder aan slag.

Duur: 2 uur
Gegeven door: Peter
Prijs: 150 euro


“‘Hij die zijn leven doorbrengt zonder de Lingam te eren is waarlijk ongelukkig, zondig en gedoemd te falen.’”
Oud tantrisch geschrift: Shiva Poerana

 


Voor Koppels

Tantra duo massage

samen genieten van een echte holistische massage.

Naast mekaar liggend worden jullie beiden verwend met een sensuele massage. Deze wordt gegeven met allerlei zinnelijke speeltjes. Veren, pluimen, borsteltjes, pelsjes en sjaaltjes doen je gevoeligheid ontwaken. Alle bewegingen van deze duo massage zijn perfect synchroon. Hierdoor versterk je de band, want wat jij nu krijgt is hetzelfde als bij je partner. Je voelt de verbinding en jullie komen nader tot elkaar.

Dan wordt je met warme olie gemasseerd. We beginnen op de rugzijde en bij ontspanning wordt er gedraaid en gaan we verder met een oliemassage van de voorzijde en de zalving van de Yoni of Lingam. De geile energie die hierbij vrijkomt wordt verdeeld en gebruikt om dieper te ontspannen. Je gaat je seksuele energie voelen over je hele lichaam en orgasmes worden nog intenser en langer.

Bij deze massage zijn ook de gevers naakt en mogen aangeraakt worden, als dat zo voelt. Na de massage is er gelegenheid om samen even te rusten en/of ongestoord verder te spelen. Nadien kan je douchen indien gewenst. We sluiten af met een drankje en maken tijd voor een praatje.

Duur: 2 uur
Gegeven door: Peter & Elle
Prijs: 220 euro
Extra Champagne: 50 fles / 30 voor 1/2 fles


Attributen gebruikt bij de sensuele massage en sfeerbeeld van de ruimte.

Tantra massage met 3

voor koppels die verdieping zoeken bij hun intimiteit.

In deze sessie wordt de partner samen met Peter gemasseerd en nadien wordt er gewisseld.
Of de hele sessie wordt gebruikt om 1 partner te leren tantrisch masseren.
Of de partner kijkt graag hoe de wederhelft geniet van de massage.
Of je kan deze sessie gebruiken als een speelse kennismaking met de wereld van Tantra.

Duur: 2 uur
Gegeven door: Peter
Prijs: 150 euro


Lingam & Yoni, symbool voor penis en vagina en de Goden of Oer energieën Shiva en Shakti..


Voor iedereen

Tantra heling

De ervaring leerde dat quasi elk probleem rond seksualiteit baat kan hebben bij deze vorm van heling.

Tantra is een andere kijk op seksualiteit en dus ook op problemen hierover.
Tantrische inzichten openen vaak heel andere perspectieven op een gegeven situatie. Dit kan voldoende zijn om terug met vrede in je hart, verder door je leven te gaan.
Naast het veranderen van je mind set door je op een andere manier naar je probleem te laten kijken, kan een Tantra heling gecombineerd worden met Ayurveda, tantra massages en emotionele bevrijdingstechnieken.

Duur: 1 uur
Gegeven door: Peter
Prijs: 35 euro

 


Algemeen

Aanvaarding, Aandacht en Extase zijn de drie hoofdthema’s die in de praktijk beoefend worden. Aanvaarding van ons lichaam, denken en emoties is de eerste stap. Aandacht voor jezelf en je omgeving die een gewoonte word is de tweede stap. Vanzelf leidt aanvaarding en aandacht dan naar vreugde en extase.

In deze Tantrapraktijk volgen we het Linkerhand Pad van Tantra of de Rode Tantra. Dat betekent zeker, dat je op een gegeven moment bloot bent. We geven ons bloot uiterlijk én innerlijk. Het gaat er om echt te zijn, in een setting waar niets moet en met een Tantrisch dienaar tot je beschikking.
Als Tantrisch dienaar gaan we hier verder in de traditie van de sacred intimates. Dit zijn mensen die altijd hebben bestaan, van de tempelprostituees en de heilige hoeren tot de moderne varianten als de Intieme metgezellen. Zij hebben van nature of door zelfontwikkeling, de kwaliteiten van schuldloosheid, schaamteloosheid, eerlijkheid en helderheid in zich. Hierdoor kunnen ze dienen en hoeven niet te krijgen, te hebben of iets te ontvangen. Dat maakt hun vrij om hun aandacht in het hier en nu te houden. Alleen hier en alleen nu, kan je iemand accepteren zoals die is.

Goed, Rode Tantra dus. Betekent dat dan neuken bij elke sessie?
Nee, elke ontmoeting bij elke sessie is een onvoorwaardelijke en liefdevolle samenkomst, met als doel je hogere energieën en vermogens te ont – dekken.
Maithoena of rituele geslachtsgemeenschap kan echter wel horen bij een Tantrische sessie, als dat zo voelt. Het ‘rode’ zit hem meer erin, dat we de genitalia gebruiken als poort naar het grotere geheel, het besef dat je veel meer bent dan dit lichaam.

Uiteraard is het niet de bedoeling verliefd te worden. Dat ken je en je weet dat elke verliefdheid ooit eindigt. Verliefdheid is afhankelijkheid, geen kracht. Wat je in de Tantrapraktijk mag verwachten is empowerment. Jezelf met kracht opladen.
Alles kan, niets moet zegt Tantra. Dat precies geeft het gevoel van vrijheid en verruiming. Je voelt en weet dat je er mag zijn en dat je op je gemak mag zijn. Je bent ‘at ease’ en dat is misschien wel je enige verzekering tegen ‘dis – ease’

Tantra werkt zacht, respectvol, discreet, veilig, grenzen respecterend én verleggend, maar altijd confronterend. Het confronteert je met jezelf en nodigt je uit je maskers, je persona af te zetten. Wat dan overschiet is de echte Jij, dezelfde als Ik.

 


“Geheeld word je altijd, omdat je aangesproken wordt op je heiligheid.”
Tantrische wijsheid